Allmediums

Als het gras elders groener is

Als het gras elders groener isAls het gras elders groener is. Als medium werkzaam op de spirituele lijn www.mediums247.nu rinkelt de gehele dag de telefoon en zijn de meeste vragen die worden gesteld, over de liefde. Gek is dit niet, we hebben het leven aardig in control op alle vlakken, alleen op gebied van liefde is controle hebben een stuk lastiger, sterker nog liefde en controle gaan niet samen, vandaar ook de telefoon die regelmatig rinkelt via de website www.mediums247.nu. De naam zegt het al 24 uur per dag, 7 dagen in de week is de website bereikbaar. Gelukkig maar, je zal midden in de nacht, na een fikse ruzie met je partner, hulp nodig hebben, dan kun je terecht op deze spirituele hulplijn.

En hulp kun je zeker gebruiken als je er achter komt dat jouw partner, die je vertrouwde tot op het bod, ineens komt dat het gras elders groener is, dan bij jou onder de gezamenlijke lakens. Binnen 10 luttele seconden, of misschien wel binnen 5 seconden, staat jouw leven compleet op zijn kop, ben je het vertrouwen kwijt, in hem, de mensheid en in jezelf.

Erachter komen dat jouw partner, waarmee je het zo ongelooflijk goed hebt en al jaren lief en leed mee deelt, je afwijst, zijn heil elders zoekt, is een dolksteek in jouw hart. Je hebt het totaal niet zien aankomen, je hebt geen idee waarom je dit overkomt en hij, hij, je kunt hem wel iets aandoen, je verwenst hem naar de hel. Het gras is elders groener. Wat elders. Wie elders! Hoe durf je mij zo te laten vallen?

Ja, het gebeurt, en vaker dan je denkt, dat jouw partner, die je liefhebt, jouw laat vallen, omdat het gras elders groener is. Je bent geblokkeerd, je hoofd neemt de overhand, je staat in een overlevingsstad, je leeft op adrenaline, af en toe een broodje en veel koffie. Er wordt gebeld, dagen met vriendinnen, en hij, hij komt nog steeds even vrolijk binnenvallen. Staat onder de douche alsof er niets aan de hand is, ligt nog naast je in bed, want een andere mogelijkheid is er niet. En jij, jij doet op een automatische piloot wat je moet doen, totaal verbijsterd en een afgrond inzakkend. De telefoontjes met vriendinnen heb je nodig, je moet je verhaal kwijt, je emoties delen, maar veel verder kom je er niet mee. De een zegt dit, de ander zegt dat, en ondanks alle lieve goedbedoelde adviezen, raak je steeds meer en meer verstrikt en wil je hem nooit meer zien, maar alleen de gedachte al daaraan, geeft je angst, zoveel angst dat ook dat niet is wat je wilt. Wat dan wel? En hoe.

Bel, chat met een kanjer van een medium, coach, counselor, astroloog healer van de beste spirituele lijn www.mediums247.nu Zij helpen je door deze zware periode heen en al wil je in het begin alleen maar horen dat alles weer bij het oude komt en dat je enige vragen zijn, hoor je het medium van jouw keuze ook op de achtergrond iets tegen je zeggen, wat je eigenlijk niet wilt horen, maar het besef heel langzaam bij je binnendruppelt. Je hebt er zelf ook een aandeel in gehad, waar jullie nu met zijn twee├źn staan. Maar neem het jezelf niet kwalijk, hoor je het medium zeggen, ga je niet schuldig voelen, want vreemdgaan, elders kijken of het gras groener is, is niet wat jij hebt gedaan, maar de ander. Maar als je nu heel eerlijk naar jezelf bent, dan zie je dat het de laatste tijd toch in jullie relatie al wel dingen aan het veranderen waren. Je was moe, je moest veel, de druk was hoog en na je werk, zat je het liefste op de bank in een joggingpak. Ja, dat klopt, beaam je schuchter en zachtjes tegen het medium. Het medium helpt je, zonder dat jij het in de gaten hebt, door deze donkere dagen heen en het doet je goed.

Het doet je goed dat je kunt praten met iemand die er verstand van heeft en je niet alleen mooie dingen op je mouw spelt, maar ook je laat zien waar het aan heeft geschort en dat jullie beiden de verbinding uit je handen liet glippen, zonder er erg in te hebben. Steeds meer en meer zie je in wat er is gebeurd, en ondanks dat je partner nooit zijn heil had mogen zoeken bij iemand anders, komt het besef druppelsgewijs binnen. En nu, wat nu dan, vraag je met tranen in je ogen aan jouw medium, die je inmiddels ziet als een vertrouwde vriendin, terwijl je haar helemaal niet kent, maar jij ziet als jouw rots in de branding. Nu komt jouw tijd lieverd, jouw tijd waarbij jij jezelf belangrijk gaat vinden. Het is een zware tijd, maar wij slepen je er doorheen. Je kunt 24/7 bij ons terecht op www.mediums247.nu Hartegroet, Clarisa box 53 mediums247.nu