Allmediums

Daghoroscoop Boogschutter 5 December 2023

Jij moet een belangrijke beslissing nemen. Vat dat niet te luchtig op. Ga naar een goede vriend waarvan je weet dat die in een soortgelijke situatie heeft gezeten en luister naar hem of haar.

Daghoroscoop Steenbok 5 December 2023

Jij merkt dat je werkzaamheden je niet die voldoening geven die je eigelijk verwacht had. Verspil je energie dan ook niet langer, maar gebruik je energie om te zoeken naar passender werk.

Daghoroscoop Waterman 5 December 2023

Vandaag is een ideale dag om persoonlijke dingetjes te regelen. Je hebt de – innerlijke – rust om je daar helemaal aan te wijden. Doen dus, want die kans krijg jij misschien voorlopig niet weer.

Daghoroscoop Tweeling 5 December 2023

Kijk vandaag eens terug op wat je de laatste tijd hebt gedaan. Ben jij daarmee tevreden of moeten er bepaalde dingen worden aangepast? Nu kan het nog.

Daghoroscoop Leeuw 5 December 2023

Pas op voor mensen die wel vrienden lijken, maar dat eigenlijk helemaal niet zijn. Laat je niet misleiden door mensen waar jij, als de nood aan de man komt, niet op kunt rekenen. Dat is verspilde energie, tijd en geld.

Daghoroscoop Kreeft 5 December 2023

Jij bent wat wispelturig de laatste dagen. Daar moet je bijzonder voorzichtig mee zijn, je partner zal dat niet lang (meer) pikken. Een goede vriendschap kan hierdoor op het spel komen te staan.

Daghoroscoop Maagd 5 December 2023

Jij hebt de neiging het geld dat je morgen aan de voordeur verwacht, vandaag al via de achterdeur uit te geven. Geef je geld niet uit voordat je het echt in handen hebt.

Daghoroscoop Weegschaal 5 December 2023

Jij hebt de laatste tijd een uithoudingsvermogen waar iedereen van opkijkt. Vooral op het werk zal dit niet onopgemerkt blijven. Jouw collega’s en chef zullen hun waardering laten blijken.

Daghoroscoop Schorpioen 5 December 2023

Vandaag ben jij kwetsbaar en naïef. Je laat je zo gemakkelijk voor de gek houden. Onthoud goed dat er nu eenmaal geen eenvoudige weg naar geld en liefde bestaat, daar moet je altijd iets voor doen.

Daghoroscoop Vissen 5 December 2023

Het is verstandig om je voor te bereiden op de dingen die gaan komen. Wat extra kennis kan jou helpen de situatie te doorgronden en naar jouw hand te zetten.