Allmediums

Daghoroscoop Kreeft 30 Maart 2023

Vandaag gaat alles zo gemakkelijk dat je er zelf verbaasd van staat te kijken. Niet doen, gewoon van genieten en gebruik van maken.

Daghoroscoop Kreeft 29 Maart 2023

Je moet iets doen wat niet zo gemakkelijk is als jij in eerste instantie dacht. Geeft niets gewoon doorgaan, je komt er heus wel uit ook al duurt het dan wat langer.

Daghoroscoop Kreeft 28 Maart 2023

Je staat midden in de chaos. Maar met je innerlijke balans kun je dit met gemak aan. Jouw rust werkt zelfs aanstekelijk en helpt de situatie in goede banen te leiden.

Daghoroscoop Kreeft 27 Maart 2023

Je bruist vandaag van de energie. Het is daarom noodzakelijk iets te doen wat nuttig is en veel energie kost. Dan heb jij vanavond een heerlijk voldaan gevoel.

Daghoroscoop Kreeft 26 Maart 2023

Vandaag is zo’n dag dat je beter in bed had kunnen blijven liggen. Althans zo voelt het aan voor jou. Maak je daarom ook niet druk en ga vroeg naar bed. Morgen gaat het beslist weer beter.

Daghoroscoop Kreeft 25 Maart 2023

Jij bent met iets bezig dat je veel tijd en energie kost, maar eigenlijk helemaal niets oplevert. Het wordt tijd hiermee te stoppen en je tijd en energie ergens anders aan te wijden. Bijvoorbeeld aan jezelf.

Daghoroscoop Kreeft 24 Maart 2023

Kijk vandaag eens goed om je heen. Er zijn genoeg dingen waar je wat van kunt maken. Dat is toch wat je wilt, het maken?

Daghoroscoop Kreeft 23 Maart 2023

Je voelt je vandaag helemaal niet lekker en eigenlijk is dat niet zo vreemd, dat weet je. Het is beslist niet onverstandig om jouw manier van leven eens flink onder de loep te nemen.

Daghoroscoop Kreeft 22 Maart 2023

Je maakt vandaag een goede indruk op iemand. Dat kan nooit kwaad, zeker niet als blijkt dat het precies de persoon betreft die jij voor ogen had.

Daghoroscoop Kreeft 21 Maart 2023

Als iets veel mensen aangaat, zal niet iedereen jouw mening delen. Maar dat wil niet zeggen dat jij je mening niet mag uiten. Jouw mening doet niets onder voor die van een ander.