Allmediums

Daghoroscoop Kreeft 6 December 2022

Een goede dag om eens een hoop praktische zaken aan te pakken. Als jij vandaag flink doorwerkt, kijk je aan het einde van de dag terug op een heleboel afgeronde zaken. Dan kun je de komende week met een opgeruimd gevoel van start.

Daghoroscoop Kreeft 5 December 2022

Wikken en wegen, wel of niet, ja of nee, toch maar of toch maar niet? Neem een beslissing. Soms kun je beter een verkeerde beslissing nemen dan helemaal geen. Later kun je altijd nog veranderen.

Daghoroscoop Kreeft 4 December 2022

Een hoop kleine dingetjes hebben zich al langere tijd opgestapeld. Vandaag is het een goede dag de dingen weer eens op een rijtje te zetten en alles goed te ordenen. Aan de slag dus! Er zal een last van je schouders vallen.

Daghoroscoop Kreeft 3 December 2022

Doe het vandaag maar lekker rustig aan. Wat jij vandaag ook doet, het levert toch niets op. Daarom is het misschien beter vandaag helemaal niets te doen.

Daghoroscoop Kreeft 2 December 2022

Als jij de dag begint met het afwerken van alle dagelijkse beslommeringen en het afhandelen van de nodige praktische zaken, heb je aan het einde van de dag nog wat vrije tijd om te genieten van een gezellig etentje.

Daghoroscoop Kreeft 1 December 2022

Misschien staat je vandaag een klein voordeeltje te wachten. Een goede dag voor zaken, een minder goede dag voor contacten. Jouw contacten lopen vandaag wat stroef.

Daghoroscoop Kreeft 30 November 2022

Als je behoefte hebt aan wat afwisseling, spreek dan vandaag iets leuks af voor het weekend. Dat wordt gegarandeerd een succes.

Daghoroscoop Kreeft 29 November 2022

Jij wilt ook wel eens in het middelpunt van de belangstelling staan, nietwaar? Dat mag ook best, zorg alleen dat je niet met andermans veren pronkt.

Daghoroscoop Kreeft 28 November 2022

Als een kwestie jou niet alleen aangaat, is het zeker de moeite waard om die ander(en) bij je plannen te betrekken. Daarmee voorkom je een hoop problemen.

Daghoroscoop Kreeft 27 November 2022

Je bent een beetje overmoedig vandaag. Pas op dat je geen onnodige en te grote risico’s neemt. Daardoor zou jij je wel eens in de vingers kunnen snijden.