Allmediums

Engelennumerologie

Engelennumerologie, Enkele en dubbele getallen behoren bij de zoektocht van het Hart.  Getallen met drie dezelfde cijfers zijn meestergetallen en horen bij de zoektocht van de Ziel.Enkele en dubbele getallen behoren bij de zoektocht van het Hart.
Getallen met drie dezelfde cijfers zijn meestergetallen en horen bij de zoektocht van de Ziel.
Het valt me meer en meer op dat de aandacht van heel veel cliënten naar getallen wordt getrokken en dit gebeurt niet voor niets.
Beschouw dit korte blog als een inleiding en niet als het totaalplaatje. Er is nog zoveel meer.

Het getal 1 is de Schepper die Al wat is gemaakt heeft, de cirkel is de leegte van waaruit AL komt, en Eenheid is waar het naar terugkeert.
Het getal zelf staat voor energie, dus 11 is tweemaal zo sterk. Als je 111 op de klok ziet ( of andere dezelfde getallen) geven de engelen je energie bij datgene wat je doet.

Het getal 2 is het getal voor een potentiële nieuwe fase in je leven en 22 betekent dat de verandering belangrijk is voor je zoektocht. 222 is het meestergetal van de engelen en staat voor spirituele transformatie. Twee is dualiteit: de zon en de maan vertegenwoordigen ook de twee aspecten van de mens die in balans moeten zijn om die Eenheid te vinden.

Het getal 3 staat voor een beslissing over een potentiële nieuwe fase in je leven, en 33 geeft aan dat de beslissing met je spirituele ontwikkeling samenhangt. Dit gaat over spirituele alchemie, de Wet van HERMES TRISMEGISTOS. Drie is het mysterie, komend van de Bron. Drie eigenschappen heeft God in zijn Huis van Licht: oneindige kracht, oneindige Wijsheid en oneindige Liefde. Drie Paden bewandelt de ziel: de Mens, Vrijheid en Licht.

Het getal 4 is het getal van het hart en staat voor liefde en compassie. Met 44 vragen de engelen je je hoger hart te openen. Het meestergetal 444 staat voor onvoorwaardelijke liefde. Als je 444 ziet, bevestigt het je studie van de engelen en hun wijsheid en wens om dit in jouw leven te verwerven. 44:44 is de Sterrenpoort van Liefde en Licht van de engelen.

Het getal 5 staat voor het verhogen van je spirituele bewustzijn en staat in verband met de vijfpuntige ster van de microkosmos. De symbolen worden gebruikt om heling te versterken en zijn de belangrijkste geometrische vormen bij het volbrengen van de Zoektocht van het Hart en de Zoektocht van de Ziel. ( dit is stof voor een volgend blog) 55 betekent dat je het volgende niveau hebt bereikt. 555 betekent dat je een bepaald niveau van heling of engelenwijsheid of een bepaald esoterisch onderwerp beheerst, waardoor jouw Zoektocht van de Ziel wordt bevorderd.

In een volgend blog schrijf ik rond spirituele alchemie of de Wet van Drie van Hermes Trismegistos en op welke manier je de engelen kan aanroepen vanuit je hart.

Heel veel liefs
Mieke
www.miekecoigne.com