Met je ziel onder je arm

Met je ziel onder je armMet je ziel onder je arm. Met je ziel onder je arm sta je op een cruciaal kruispunt in je leven om je ziel onder je arm vandaan te halen en te gaan omarmen. Zie je de woordspeling. Ziel on je arm, omarmen! Echter er bewust van zijn, begrijpen dat je op een kruispunt staat, het komt niet in de mens op. Want wat we voelen is ellende, is een gevoel van ik heb niets meer, ik voel mij verlaten, ik ben niets waard. Zie je wel, dat iedereen er niet meer voor mij is. En je blijft zitten waar je zit, met je ziel onder je arm. En waarom doet de mens dat? Omdat we anderen verantwoordelijk stellen voor de ellende in ons leven. Omdat anderen zorgen voor de pijn die we nu voelen. Het komt niet in ons op, dat als een ander ons pijn doet, wij zelf dan een keuze hebben.

Als een mens zou weten dat als we met onze ziel onder onze arm loopt, dat er van onszelf iets wordt gevraagd, en verwacht, dat we aan onszelf moeten vertellen dat de oorzaak wel een ander kan zijn, maar jij er zelf weer voor moet zorgen dat je ziel op de juiste plek komt te zitten, zou de wereld er heel anders uitzien. Dus of je kiest je ziel te laten zitten waar die zit, of je pakt de kans om je ziel te omarmen.

Als de mens goed voor zijn ziel zou zorgen, dan zouden we het nooit zover laten komen, dat je met je ziel onder je arm zit. Dan zouden we er voor waken dat een ander ons pijn en verdriet doet. Dan waren we dat voor. Dan bleven we niet hangen in uitzichtloze situaties. Dan kwamen we er niet eens in terecht! Want dan zorg je voor jouw ziel. Jouw ziel verdient namelijk het allerbeste.

Zodra je met je ziel onder je arm loopt, voel je je als mens zo klein, lijken oplossingen ineens heel ver weg en toch liggen de oplossingen voor jou heel dichtbij. Je kunt met een knip van je vinger de situatie veranderen, maar dat doen we niet. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf lief te gaan hebben, maar wat je niet hebt geleerd, hebt meegekregen, kun je ook niet toepassen. Zie daar waardoor zoveel mensen met hun ziel onder hun armen lopen. We leren onszelf niet lief te hebben. Dus klampen we ons vast aan de liefde van een ander, beiden niet wetende hoe ze zichzelf lief moeten hebben en vanuit alle macht proberen iets in stand te houden, door de macht over de ander te willen hebben.

Loop jij met je ziel onder je arm? Weet dat hulp dichtbij is, en deze vind je op www.allmediums.nl. Hier bieden ze hulp in de vorm van ondersteuning, een luisterend oor, vertel wat je op je hart hebt. Vertel waardoor het is ontstaan, gooi al je frustraties en boosheid er maar uit. Het is boosheid die opgestapeld is vanuit je jeugd en dat is me toch een berg. En laat dan het medium het woord doen, ze zal je vertellen eerst hoe dit verder gaat, want ondanks dat je de ander wel iets aan kan doen, je wilt die ander terug in je leven. Ook al doet die ander je pijn en verdriet, je houdt van die ander.

En als jij openstaat voor het medium waarmee je belt op www.allmediums.nl dan zul je zien dat heel langzaam aan een besef binnen gaat komen druppelen bij je. Het besef dat jijzelf ook mede de veroorzaker bent van waar jij nu staat, met je ziel onder je arm. Het medium zal je vertellen dat het wel weer goed komt, en dat ze in de tarotkaarten ziet liggen dat jullie wel weer bij elkaar komen. Maar er is wel werk aan de winkel. Groeien naar eigenliefde, want dan gaat jouw ziel onder je arm vandaan. Dan gaat jouw ziel zich eindelijk gezien en gehoord voelen, dan voelt jouw ziel dat jij die koestert en omarmt.

Dat heeft jouw ziel nodig. Die heeft liefde van jouzelf nodig, die is niet voor niets onder je arm gaan zitten, weggedoken, om niet nog meer op zijn kop te krijgen! Jouw ziel heeft liefde van jou nodig en de mediums en paragnosten van www.allmediums.nl staan voor je klaar, samen met jou op reis te gaan. De reis waarbij jij je ziel heel voorzichtig onder je arm vandaan durft te halen. Recht in de ogen durft te kijken en hardop zegt. Lieve ziel, jij verdient het beste, jij verdient mij. Ik zal je nooit meer pijn doen of pijn laten doen.

Zielengroet Claire box 4 allmediums.nl