Wanneer ben je rijk?

Wanneer ben je rijkWanneer ben je rijk? Is een schot voor open goal, deze titel, “Wanneer ben je rijk”. Je bent rijk als je veel geld op de bank hebt, zal de een zeggen. Je bent rijk als je een tevreden mens bent, zal de ander zeggen. Iedereen heeft zo zijn eigen kijk op wanneer je rijk bent.

Je kunt je uiteraard ook de vraag stellen, “Wanneer ben je arm”, hier komen even zovele antwoorden op als de vraag “Wanneer ben je rijk”.

Rijk of arm, bij het een zeg je, het glas is half vol, bij de ander zeg je, het glas is half leeg. En hier komen we eigenlijk al direct bij de kern, op de vraag, wanneer ben je rijk of wanneer ben je arm?

Beiden bestaan eigenlijk niet. Het is de manier hoe jijzelf in het leven staat, welk label jij aan dat leven geeft en of jij het een rijk leven vindt, of een arm leven. Het heeft te maken met, houding, attitude, met innerlijk en niets met de hoeveelheid van wat dan ook.

Zowel rijk als arm kent een rijk gevoel, maar ook een arm gevoel. Dus laten we de termen eens weglaten en ons eens afvragen of jij jezelf een rijk gevoel toewenst, of een arm gevoel toewenst?
Een rijk gevoel geeft dankbaarheid, tevredenheid. Geeft vreugde, ziet een zonnige kant. Een arm gevoel geeft ontevredenheid, geen dankbaarheid en ziet alles heel zwart wit. Deze mensen voelen zich vaak slachtoffer van het leven, van de omstandigheden, die overkomen hun, kunnen ze niets aan doen en het lijkt wel of elke dag iets brengt wat naar is. Ze roepen dan ook, zie je wel, ik kan er niets aan doen. Is niet mijn schuld. Dat doet die ander, die verlaat mij toch! Mijn baas ontslaat mij toch! Ik heb nog zo mijn best gedaan.

Zoals deze mensen tegen hun leven aankijken en er midden in staan is helaas geen kruid gewassen. Ze zijn overtuigd van hun gelijk, zullen dat blijven verdedigen en staan niet open voor andere inzichten. Deze mensen kun je ook niet helpen. En dat mag, is hun keuze en toch, al zouden ze eens een keer out of the box denken, anders kijken, dan ben ik er van overtuigd dat ze diep van binnen best wel weten dat ze zelf ook een aandeel hebben in waar ze staan. Ze willen gewoonweg klagen en niet veranderen. Het universum kan hard zijn, ze hebben voor ons hier allemaal een goddelijk plan en dat plan daar blijven ze ons leven lang op hameren.

Het universum heeft niets met klagers. Zo zal het universum hun nog meer leed geven en dat doen ze niet om te plagen, dat doen ze juist om de klager te helpen. Een klager leidt een arm leven. Een persoon die dankbaar en tevreden is, een rijk leven. Die ziet de overvloed en krijgt daardoor overvloed. Nu klagen niet alle mensen die arm zijn, zeker niet. Dat zeg ik ook niet. Ik kan mij voorstellen dat je nu getriggerd bent en wel eens zou willen weten of er voor jou een arm of rijk leven klaarligt?

Er zijn mensen die jou dat kunnen vertellen. Ik noem ze vaak half engel, half mens, ze hebben gaven die velen van ons niet hebben en die gaven hebben ze ten dienste gesteld voor hun medemens. Voor jou. Wil jij je toekomst weten, of er mooie dingen jouw pad gaan kruizen? Of wil je weten of de stroom ellende ophoudt, want je bent geen klager, maar op de een of andere manier wil het toch nog niet zo goed lukken ondanks dat je dankbaar en tevreden bent. Wat kan ik daar zelf nog voor doen of gaat het universum mij iets moois geven? Bel dan eens met een van de top consulenten van www.allmediums.nl

Zij leggen voor jou tarokaarten, engelenkaarten, dolfijnkaarten, zigeneunerkaarten of kijken met hun gaven in jouw toekomst. Weet dat het universum iedereen een rijk leven biedt en gunt! Een leven in overvloed. En als het er nu niet is, geloof er dan in en vertrouw er op dan komt het vanzelf. En met een beetje hulp van een medium of paragnost van www.allmediums.nl