Medium Nemye
Medium Nemye
Offline
Boxnummer: 05
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Welkom op mijn profiel lief mens en fijn dat je er bent. Ik ben een geboren helder voelend, helderziend, helder wetend en empatisch coach.
Over Medium Nemye

Door mijn gave helderziend, helderweten en een sterke intuïtie, heb ik het altijd leuk gevonden om mensen verder te kunnen helpen met hun vraag of probleem. Ik ben eerlijk, open en zuiver. Geef eerlijke antwoorden en draai er niet om heen. Heb je een vraag, stel hem zo duidelijk mogelijk zodat we samen kunnen kijken naar eventuele oplossingen en hoe we dit kunnen aanpakken. Ook als je jouw verhaal kwijt wil ben ik een luisterend oor.

Gastenboek Medium Nemye
Geweldig medium oprecht en eerlijk Klopt ook wat ze zei Chapeau Ik bel je zeker weer terug 😀😘

Nemye!!!! Een topper eerste klas! Altijd raak met haar voorspellingen en je krijgt gewoon de waarheid te horen. Zuiver tot de graad! Tot snel! X

Er is WEER wat uitgekomen! Ik sprak jou donderdag ik zat in stress. Jij zei je spreekt hem snel ik voel voor het weekend of net na het weekend. Nou.. hij belde me donderdag avond al! Topper!

Nemye mijn rots! Bedankt dat je er voor me bent. Net heb je me weer gerust gesteld.. jij zet me in mijn kracht ongelofelijk. Jij voelt alles zo zuiver aan en wat je voelt is al zo vaak uitgekomen. Bedankt voor de tips, ga ermee aan de slag. Veel liefde voor jou

Wouw voor het eerst gesproken met je vandaag, alles wat je vertelde klopt gewoon. Super bedankt nog!