Je mag best af en toe niet van jezelf houden

Je mag best af en toe niet van jezelf houdenJe mag best af en toe niet van jezelf houden. Gelukkig zijn, is waar we als mens naar streven. Want zonder geluk, voelt het leven niet fijn. We kunnen als mens niet de gehele tijd gelukkig zijn. Voor iedereen hangt het geluk van verschillende dingen af. Zolang het jou geluk geeft, is het goed.

In ons leven maken we dingen mee die impact hebben, groot en klein en ook elke impact is voor elk mens verschillend, dat maakt de mens nu juist zo mooi en uniek. Zodra iets impact heeft, waardoor ons gevoel wordt geraakt en dat kan zowel in positieve zin, bijvoorbeeld geboorte van een kind, of in negatieve zin, een scheiding, trekken we een schild op ter bescherming. En dat schild mag er zijn, dat hebben we als mens nodig om een onzichtbare wond te helen.

De buitenwereld snapt hier niets van, want door een schild op te trekken, verander je in je gedrag, in je energie, in je communicatie. En de mensen om je heen vinden dat niet fijn en gaan aan je lopen trekken en des te meer ze aan jou gaan trekken, des te groter wordt jouw schild. Terwijl jij dat schild optrekt, doet het ook iets me jou. De verbinding die je met jezelf als mens hebt, verandert, je staat meer buiten jezelf. Vaak hebben we dit zelf niet eens in de gaten. Vaak zien en ervaren de mensen die dichtbij ons staan het nog eerder, maar aangezien die het niet fijn vinden, jouw schild, gaan ze onaardige dingen zeggen. Met een vinger naar je wijzen. Waarom doe je nou zo, dat ben ik helemaal niet van je gewend? Waarom laat je niets van je horen? Wil je me niet meer of zo? Houd je nog wel van me, want je bent zo stil?

Op het moment dat jij onbewust een schild optrekt, houd je ook tijdelijk even iets minder van jezelf. Voel je ook niet het geluk en dat mag, we zijn mens, we zijn een wezen die dingen meemaakt, die verwerkt moeten worden en het liefst verwerken we dat in stilte. Af en toe niet van jezelf houden is dan nodig, zodat je toch kunt blijven functioneren, alleen op een andere manier.

Dat we dus de hele dag in een gelukzalige toestand moeten rondlopen, is flauwekul. Want elke dag heeft wel een impact, klein of groot en we stellen dan bij, dat gaat als vanzelf. Wanneer ons hart wordt geraakt door een onaardige opmerking, sluiten we ons hart tijdelijk af, logisch. Het hart is liefde, staat altijd open en verdient het niet pijn gedaan te worden.

Het is nodig af en toe even niet van jezelf te houden, ter bescherming, maar ook om spiritueel te groeien. Als we midden in zo’n periode zitten, voelen we onszelf ook niet fijn en zijn dan vaak ook geen aangenaam gezelschap voor de mensen om ons heen. Het zou zo fijn zijn als we dit als mens zouden begrijpen van elkaar. Het elkaar gunnen, helaas zijn we niet allen echt met onszelf verbonden dat we dit proces begrijpen. We kunnen dan hulp nodig hebben om te helen, de impact van het trauma te overzien, zodat je aan de slag kunt jouw onzichtbare wond sneller te helen.

Hiervoor staan liefdevolle top consulenten klaar op www.allmediums.nl Zij bieden jou inzichten in jouw wond, in waar jij nu staat. Ze geven je een toekomstvoorspelling waar jouw leven in de toekomst naartoe word geleid. Maar ook bieden deze top consulenten van www.allmediums.nl een luisterend oor, of een goed coachgesprek waardoor jij je kracht weer vindt in jezelf.

Het is fijn dat deze mensen als mediums, paragnosten, healers op afstand, magnetiseurs er zijn als jij in een fase zit dat je even niet van jezelf houdt. Zij halen de liefde in jou weer naar boven. Schroom dus niet de telefoon te pakken en een van de gekwalificeerde toppers te bellen van het www.allmediums.nl Ze staan dag en nacht voor je klaar jouw onzichtbare wond te helen, zodat jij weer van jezelf houdt. Liefs Claire box 04 allmediums.nl