Paniek, paniek

Paniek, paniekPaniek, paniek. Allemaal in ons leven, hebben we te maken met paniek. Paniek ontstaat door iets waar je enorm van kunt schrikken, of iets wat je totaal niet verwacht en waar je compleet van het ene moment op het andere moment van in paniek raakt.

Paniek ontstaat doordat de angst je overmand. Je verliest voor heel even compleet de controle, je weet niet meer wat je met doen. Je lijf reageert op de paniek met koude rillingen, een zweetaanval, misselijkheid en ook trillende handen. In feite zorgt je lichaam er voor dat de paniek die jij voelt, uit je lijf kan vloeien, alleen op het moment dat je de paniek voelt, ervaar jij dat zelf niet zo. Het reageren van je lijf op de paniek die jij ervaart, is dat het lichaam zo snel mogelijk er weer voor wilt zorgen dat de stabiliteit terugkomt.

Voor jou, is de paniek een van de ergste momenten in je leven, met name het wegvallen van controle, werkt op zich al heel beangstigend. Zodra het lijf stabiliseert, kom ook jij weer heel langzaam terug bij jezelf, alleen de impact van het hele gebeuren, heeft weer zo’n impact op jou, dat je bang bent voor een volgende paniekaanval.

Een paniekaanval mag er zijn. Het hoort bij het leven, als een situatie dusdanig bedreigend aanvoelt, is de angst er juist voor, jou te waarschuwen voor een acuut gevaar. Alleen het feit dat je bang bent voor nog een aanval, roept in feite een volgende paniekaanval op. Heb jij last van paniek, verlies je vaak de controle, maar niet zodanig dat je in een vicieuze cirkel met jezelf terecht bent gekomen, dat je er zelf niet meer uitkomt, is het wellicht fijn om met iemand die hier verstand van heeft over te praten.

Op een spirituele lijn werken mensen die jou kunnen helpen samen er voor te zorgen, de angstspiraal te doorbreken. Op de spirituele hulplijn www.allmediums.nl werken specialisten die jou een luisterend oor kunnen bieden, op het moment dat jou paniek overvalt. Ze zijn geen arts, maar wel zijn ze er voor je als je niemand anders zou kunnen bereiken. Ze kunnen jou niet beter maken maar wel je rustig krijgen, door met je te praten, door samen weer op zoek te gaan waardoor jij de rust in jezelf weer kunt vinden. Waardoor jij op dat moment je geholpen voelt. Een spirituele lijn is dan een fijne uitkomst en op www.allmediums.nl werken kanjers van top consulenten, die door de wol zijn geverfd. Die weten wat angst met een mens kan doen, maar ook weten ze hoe ze jou kunnen helpen als je last hebt van paniek.

De mediums, paragnosten, magnetiseurs, astrologen, healers van www.allmediums.nl zijn er 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Fijn om te weten toch, dat als er bij jou paniek is, je altijd iemand kunt bereiken.

Deze top consulenten zijn te bereiken voor bellers uit Nederland onder het nummer 090737065 en voor de bellers uit België 09090525. Je kunt deze spirituele lijn ook bellen met credits, die moet je dan wel van te voren aanschaffen.

Voel jij paniek, kom je er zelf even niet uit, weet dan dat er altijd hulp via internet te vinden is. Kies wel voor een kwalitatief goede spirituele hulplijn, dan weet je zeker dat de hulp die jij zoekt op de juiste manier wordt aangeboden. Je herkent een kwalitatief goede spirituele hulplijn doordat er veel consulenten online zijn en veel in gesprek. En op de lijn www.allemdiums.nl is dat zeker het geval.

Mij mag je uiteraard ook bellen, ik kan je helpen als jij paniek in je lijf voelt, namens het team van www.allmediums.nl

Claire box 04 allmediums.nl