Zegeningen

ZegeningenZegeningen. Ons hectisch leventje kent veel zegeningen, echter ze zien, er naar leven en ze diep van binnen voelen en ervaren, nee. En zolang als wij onze zegeningen niet tellen, is de mens ontevreden, op zoek naar meer, om maar bevredigd te worden.

Het woord zegeningen wordt vaak geassocieerd met godsdienst, die vertelden ons vroeger, als je niet lekker in je vel zat. Tel toch je zegeningen! In de tegenwoordige tijd is de invloed van de godsdiensten minimaal en raakt het woord zegeningen in de vergetelheid. Toch hebben we het nodig, het tellen van onze zegeningen. Want doen we dat niet, blijven we zoeken, zoeken naar iets waarvan we niet eens weten waar we naar zoeken. Zo kun je je hele leven bezig zijn met zoeken, en er nooit bij uitkomen. Een leven zonder zegeningen, is geen leven. Het leven is namelijk geen zoektocht, het leven is NU en als je NU niet ziet, heb je moeite met het tellen van je zegeningen en zou het zomaar kunnen zijn dat een gevoel van ontevredenheid overheerst.

Je zegeningen tellen is iets wat je samen met een medium of paragnost zou kunnen doen. Op de website www.allmediums.nl vind je liefdevolle top consulenten die net al jij eerst hun zegeningen niet telden, een leven hadden waarmee ze zelf niet gelukkig waren en door schade en schande erachter kwamen dat zij zelf iets van hun leven moesten maken. Want vaak zijn mediums, astrologen, paragnosten diegenen die in het dagelijks leven buiten de boot vallen en zo gek is dat niet. Onbewust van hun gaven komen ze op de wereld, en direct begint er al tegenwerking te zijn. Naarmate ze meer richting de volwasseneleeftijd groeien, komen ze er achter dat ze anders zijn dan anderen, dat ze gaven bezitten als helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend en hier dolgraag iets mee willen doen voor hun medemens. Voor jou!

Zo gek is het dus niet dat online spirituele lijnen, althans de goede, druk worden bezocht. Want op de goede lijnen, waarvan www.allmediums.nl er een van is, vind je kwaliteit. Hier zijn alle consulenten gescreend en staan dus met hun specialistische gaven klaar, jou te helpen te leren leven in het NU, je zegeningen te gaan leren tellen en helpen je daarbij ook inzichten te ontwikkelen bij jezelf, om te begrijpen waarom het zo van belang is je zegeningen te tellen. Naast hun gaven zijn mediums en paragnosten dus ook ervaringsdeskundige, die in hun leventje het, net zoals jij, niet makkelijk hebben gehad, maar door middel van hun eigen kracht, of elkaars hulp, nu leven vanuit hun eigen kracht. En die kracht geven ze aan jou door.

Bellen met een consulent, als jj het even niet meer ziet zitten, is heel normaal. Ze staan 24 uur per dag voor je klaar, om jou te helpen ook in jouw kracht te komen te staan. Je leven lang heb je al het gevoel dat er iets ontbreekt, dat er is iets is, en dat iets ben je al lange tijd naar op zoek en het lukt je maar niet het te vinden, te pakken te krijgen. Zet dus die stap, waag die stap te zetten om eens een medium, paragnost van jouw keuze te bellen om www.allmediums.nl

Om je een paar tips te geven, waarvan ik zeker weet dat ze jou verder kunnen helpen; box 21, medium Mila, je kunt bij haar met al je vragen terecht. Ze weet veel over relatieproblemen, liefde, werk en financiën en als je wilt legt ze voor jou de engelen- of de zigeunerkaarten. Wie ook een kei in haar vak is, is kaartlegster Madelein, al meer dan 25 jaar legt ze de zigeunerkaarten en ze zit er nooit naast met haar voorspellingen. Of medium Bert, box 48 ook een kei in zijn vakgebied. Stuk voor stuk kanjers op deze spirituele lijn.

Zit jij er nu even helemaal doorheen, en heb je het gevoel dat je leven een aaneenschakeling is van teleurstellingen? Het zou zo maar kunnen zijn dat je je zegeningen niet telt en dat is niet erg, dan vertellen wij ze je. Het team van www.allmediums.nl Liefs Claire box 04